محل قرار گیری جعبه آتش نشانی از اهمیت بالایی برخوردار است به دلیل اینکه یکی از تجهیزات آتش نشانی که موقع حادثه می تواند جان و مال شما را از خطر دور کند و خطرات اولیه آتش را تا موقع رسیدن ماموران آتش نشانی مهار کند، جعبه آتش نشانی است. در این مطلب اول می خواهیم موردهای ضروری و اامی جعبه های آتش نشانی را برای شما توضیح دهیم، بعد نحوه نصب جعبه های آتش نشانی را مورد بررسی قرار خواهیم داد و در آخر محل قرار گیری جعبه های آتش نشانی را تعیین می کنیم.

خرید جعبه آتش نشانی

نکات مهم در مورد نصب جعبه آتش نشانی:

می بایست رنگ جعبه آتش نشانی قرمز باشد و چنانچه که از رنگ دیگر استفاده شده ، باید این رنگ به شکلی انتخاب شود تا با محیط فرق داشته باشد و به نحوی که با آسانی بتوان آن را تشخیص داد.

همه ی اتصالات و متعلقات قرقره آتش نشانی می بایست مقاومت کامل در مقابل هر نوع نشتی را داشته باشد.

اتصال انعطاف پذیر به شیر انشعاب مرتبط می بایست در برابر نشتی مورد آزمایش قرار گرفته باشند و اندازه آن می بایست هم اندازه با سایز شلنگ انتخاب شود.

درب جعبه آتش نشانی می بایست به آسانی قابل باز شدن و برای باز شدن احتیاج به کلید نداشته باشد.

بدنه جعبه های آتش نشانی می بایست دارای حداقل ضخامت یک میلی متر باشد و چنانچه که ضخامت آن ها از یک میلیمتر پایین تر باشد می بایست آزمایش های استاندارد در زمینه ی مقاومت بدنه آن روی جعبه آتش نشانی صورت گیرد.

ارتفاع مرکز قرقره آتش نشانی تا کف می بایست۱۴۰ تا ۱۶۰ باشد تا برای مصرف کننده ارتفاع مناسبی باشد.

بدنه جعبه آتش نشانی با در نظر داشتن اقلام داخل آن می بایست علامت گذاری شده باشد و علامت های جعبه های آتش نشانی به شکل شبرنگ و با سایز قابل دید و مناسب بر روی جعبه آتش نشانی نصب گردد.

اندازه جعبه آتش نشانی می بایست به شکلی باشد به تمامی تجهیزات آن دارای فاصله مناسب باشند و در زمان لازم به هر قطعه شما بتوانید بدون این که بخش های دیگر برای شما مزاحمت ایجاد نمایند. همین طور حد اکثر فضایی که به وسیله ی قرقره و شیلنگ اشغال می گردد می بایست 65 در 75 سانتی متر باشد.

نحوه نصب جعبه آتش نشانی به چه صورتی است؟

موقع نصب جعبه آتش نشانی تجهیزات لازم در آن را از جعبه بیرون کنید تا مراحل نصب را آسان تر انجام گیرد.

موقع نصب حتما توجه کنید که ورودی های لوله آب در جعبه آتش نشانی یا فایرباکس با لوله کشی های صورت گیرد برای سیستم خاموش کردن آتش سوزی هم تراز باشد تا موقعی که تمایل داشتید اتصالات مرتبط به آب رسانی جعبه آتش نشانی را انجام دهید با مشکلی رو به رو نشوید.

چنان چه جعبه آتش نشانی شما روکار باشد برای نصب آن از 4 رول بولت HSA اندازه M6 بهره گیری نمایید تا بتوانید از محکم بودن آن اطمینان داشته باشید.

چنان چه جعبه آتش نشانی شما توکار باشد برای نصب آن می بایست یک کلاف فی در دیوار برای مهار جعبه قرار دهید و آن را با پیچ و رول پلاک به دوار محکم نمایید.

برای اینکه جعبه آتش نشانی شما پس از نصب و موقع سفید کاری، رنگ کاری و . آسیب نبیند می توانید روی آن را با سلفون پوشانده یا قاب و درب جعبه را تا آخر کار نصب نکنید تا شکل جعبه آتش نشانی خراب نشود.

https://hoorzhina.com/%d8%ac%d8%b9%d8%a8%d9%87-%d8%a2%d8%aa%d8%b4-%d9%86%d8%b4%d8%a7%d9%86%db%8c/


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها